Friday, 26 September 2014

ABM - Belajar Iqra' bersama Boboiboy


Menu Utama


Sila Klik pada Ikon
..............................................................................................................
 

Notis : Pengguna  boleh menggunakan Kad Imbasan Elektronik dan Permainan Interaktif dengan klik pada ikon penggunaan dalam PdP
..............................................................................................................

16 comments:

The Modest Ustaz said...

Alhamdulillah,Semoga ABM ini dapat menarik minat murid-murid untuk belajar sambil bermain.. In Shaa Allah

sYiRa LoKMaN said...

comelnyaaaa...best kalau budak2 belajar ni...syira pun suka..lebih menarik and tak mudah jemu !:D
BOLEH TUKAR GUNA WATAK KARTUN LAIN ..

PeRdU cINta said...

Kreatif dan sukses ni abak..

Quzco Qute said...

Terbaik Ustaz Abak!!... :)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...abak,

ziarah sini sambil baca aktiviti abak sekarang.. moga abak berjaya k..

mselim3

Etuza Ezawarna said...

asalamualikum ya ustaz..saya dah link kan ya..terbaik tahnia

Etuza Ezawarna said...

link sekali dgn blog pesona ..jika like ya

Hero Borneo said...

semoga berjaya dengan apa yang diusahakan kini

cik kiera said...

Wahhhh! Terbaekkk....

Etuza Ezawarna said...

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/2014/08/segmen-mengenali-wajah-blogger-malaysia.html
jemput join segmen Pesona ya

acik idah said...

Abak ke yang buat nie? hebat... semoga lebih sukses di masa depan.

The Modest Ustaz said...

Alhamdulillah.... terima kasih Acik Idah... Amin ya Rabb

Nurul Hidayah said...

Satu cara yang menarik ni Abak..Tahniah!

Muhammad Khairuddin Lim said...

Salam...telah add anda sebagai follower ke 23...juga telah masuk anda dalam bloglist saya...Thanks

Cik Misstree said...

Assalamualaikum;

Al-hamdulillah. Tahniah kerana berjaya membina blog yang cantik, kemas dan bermanfaat. Moga ramai pihak yang memperolehi manfaat hasil dari usaha Abak ini. Selamat maju jaya.

Saya follow blog ini #24.

Asha Lya said...

tahniah abak ada kemajuan..mesti budak2 seronok nak menimba ilmu kan..